Детальний опис об`єкта №9027:
Людина може нескінченно довго милуватися вогнем, проточною водою ... і їсти ковбасу. "Хліба і видовищ!" - вигукували стародавні римляни, а греки з повним ротом додавали "... і ковбаси!" З них-то і почалася нескінченна історія любові до цього вишуканого делікатесу. І через століття люди різних соціальних верств, з незмірно різними рівнями достатку, чоловіки і жінки, люди похилого віку і діти об"єдналися в єдиному прекрасне почуття - кохання до ковбаси. Але, як кажуть мудреці: "Пахнути ковбасою, мати ковбасу і їсти ковбасу - це три різні речі". Сьогодні Ви можете мати всі трьома відразу. Тому що у м. Черкаси по вул. Сурікова продається діючий ковбасний цех. Кожне слово звучить як музика: «Чинний. Ковбасний. Цех ». Готовий бізнес "на блюдечку" кульгавою Удачі. Підійшла Ваша черга отримати заслужений подарунок Долі в сьогоднішніх реаліях посмутнілого економіки.
350 м² доглянутих виробничих площ в прекрасному робочому стані.
Персональний заїзд для всього Вашого автопарку, територія для вивантаження ще вчора бігає сировини і нескінченної завантаження готової ароматної продукції.
Вам потрібно просто натиснути на кнопки, і все знову запрацює, як годинник.
У двоповерховій цегляній будівлі більша частина площ розміщена на другому поверсі, тому у вікна заглядати ніхто не буде. Є окремі приміщення для офісу, в якому Ви будете іноді відпочивати від стомлюючого перерахунку прибутку, і побутівки, де персонал з дозволу буде пробувати в тому числі і Вашу ковбасу.
Комплект обладнання в хорошому стані і дозволить Вам проводити повний виробничий цикл: від обвалки туш до упаковки продукції під Вашим брендом. Закрийте очі і уявіть собі ящики цього ковбасного достатку з фірмовими етикетками Вашої торгової марки. Уже можете ковтнути слину.
Нас все життя то лякають якістю ковбаси, то пропонують десятки вишуканих рецептів її приготування. Пора припинити ці маркетингові маніпуляції. Будьте чесні!
Порадуйте споживача істинної технологією виробництва справжніх варених і напівкопчених ковбас, перевіреної саме на цьому обладнанні. Так що там ковбаса? Салямі зі специфічним ароматом і м"яка, ніжна буженина за рецептами шанованих предків - ось справжні еліт-продукти. Мрія ситих гурманів: тільки після їжі і по маленькому шматочку під небо ... Можете ковтнути слину ще раз.
Устаткування, пропоноване в комплекті, дозволить Вам системно випускати і цю якісну продукцію. До 500 кг на добу - така перевірена продуктивність даного цеху. Ніби й небагато на фоні гігантів м"ясної промисловості, але цілком гідна і, головне, постійний прибуток. Зауважте, Ваша прибуток.
Залишилося сказати "Поїхали!", І корабель Вашого бізнесу, величаво погойдуючись на хвилях Успіху, нагодує ароматним ковбасним креативом тисячі людей.
І, звичайно, Вас.
А пам"ятаєте спочатку? Вогонь, вода і ковбаса. Можливо, Вашої торгової марки
Цікавлять деталі?
ім`я :
телефон :